Dokumentmappe RFID Doc Neck Pouch

Dette er en liten RFID- veske man kan bære rundt halsen. Med LifeVenture RFID Travel Neck Pouch beskytter du pass og penger når du er på reise. Vesken er RFID-sikker, som vil si at den beskytter deg mot identitetstyveri ved å forhindre at elektroniske pass og kort kan bli scannet på avstand.

Vesken har to lommer til kredittkort, og fire lommer til diverse. Den er laget i vannavstøtende materiale. Beltehempe på baksiden. Vekt: 100 gram. Størrelse: 150 x 120 x 20 mm.


Pris 280,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før produksjonstart

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Grå


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   51 90 66 00
   profil@kai-hansen.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV68780
Material Vannavstøtende materiale.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.